معاون فرماندار داورزن:
15 راس گوسفند در داورزن طعمه گرگها شدند
علیرضا عبداللهی افزود: بر اساس برآورد حمله گرگها به گوسفندان 750 میلیون ریال به دامداران روستا کاهک خسارت وارد کرد.
وی ادامه داد: کارشناسان فرمانداری در حال بررسی ابعاد حادثه و تشکیل پرونده برای دامداران خسارت دیده هستند.
فرماندار داورزن گفت: بر اساس گزارش برخی از روستائیان گرگها شبانه در محدوده اطراف برخی از روستاهای بخشهای باشتین و مرکزی این شهرستان رفت و آمد می کنند لذا از دامداران خواسته شد تا محل نگهداری دامها را ایمن کنند.
وی افزود: ظرف 2 ماه گذشته گرگها با حمله به محل دامداری چند روستای شهرستان داورزن در مجموع 46 راس گوسفند را دریده و به دامداران این منطقه خسارت مالی وارد کرده اند.
مرکز شهرستان 21 هزار نفری داورزن در فاصله 310 کیلومتری غرب مشهد واقع است. داورزن که پیشتر یکی از بخشهای شهرستان سبزوار بود مرکب از دو بخش مرکزی و باشتین، 40 روستا و 18 هزار نفر جمعیت روستانشین است.ایرنا/101
ساير اخبار در موضوع «حوادث »:
• حوادث منجر به فوت کارگران در خراسانرضوی کاهش یافت
• ضاربان آمر به معروف سبزواری دستگیر شدند
• آذرخش جان مردی را در داورزن خراسان رضوی گرفت
• ۱۸ هزار گردشگر از خدمات نوروزی هلالاحمر سبزوار بهره مند شدند
• برخورد با قطار در جغتای جان یک چوپان را گرفت
نظرات شما
0 نظر در صف تاييد است.