در شب شام غریبان /
مردم دیار سربداران با بانوی دشت کربلا همنوا شدند
![[بزرگنمايي تصوير] مردم دیار سربداران با بانوی دشت کربلا همنوا شدند](images/contents/1114191519-news-thumb1.jpg)
به گزارش سبزوارپیام به نقل از ایرنا ، عزاداران حسینی در جای جای دیار سربداران امشب با حضور در مساجد ، تکایا حسینه ها ، در غم شهادت سرور و سالار شهیدان امام حسین (ع) و یارانش به سوگ نشستند و با حضرت زینب (س) و قافله اسرای کربلا همدردی کردند.
عزاداران در این آیین با راه اندازی دسته های سینه زنی ، برافزاشتن شمع و پرچم سیاه با اسرای دشت کربلا در شام غریبان شهادت امام حسین (ع) و یاران با وفایش هم نوا شده و اشک ماتم ریختند.
در این مراسم ،مداحان اهل بیت عصمت و طهارت(ع) نیز در مراسم شام غریبان دشت کربلا در رثای مظلومیت امام حسین (ع) و یاران شهیدش نوحه سرایی کردند.
مردم سوگوار دیار سربداران همچنین عصر عاشورا با راه اندازی دسته های سینه زنی و با نمایش کاروان نمادین اسرا و آتش زدن خیمه ها، بر مصائب اهل بیت (ع) ، گریستند.
مراسم عزاداری سالار شهیدان و شام غریبان حسینی همچنین در بخش ها و روستاهای شهرستان سبزوار برگزار شد.
ساير اخبار در موضوع «مذهبی»:
• سبزواریها ۸.۴ میلیارد ریال به بازسازی عتبات کمک کردند
• بیا تا قدردان قدر باشیم
• روزهداری بر مدار سلامت
• عطر در عطر در ایوان حرم میپیچد/ نوروزگردی در حرم رضوی
• اجتماع منتظران ظهور در سبزوار برپا شد
نظرات شما
0 نظر در صف تاييد است.